Streetwear Hemdjurken

Ontdek de veelzijdigheid van hemdjurkenStreetwear . Comfortabel en stijlvol, ze passen bij elke gelegenheid. Combineer met hakken voor een avondlook of draag met sneakers voor een relaxte dag. Als jurken niet jouw ding zijn, bekijk dan onze mooie collectie hemden en blouses.

— 1 producten —
Calvin Klein Jeans - Beige Cut-out hemdjurk
149,95

Streetwear Hemdjurken online shoppen

Hemdjurken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Streetwear Hemdjurken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!