Wanten dames

Wanten voor dames zijn een soort handschoenen die de hele hand bedekken, maar geen afzonderlijke openingen hebben voor elke vinger. Ze zijn meestal gemaakt van een warm, isolerend materiaal zoals wol, fleece of leer en worden vaak gedragen bij koud weer om de handen warm te houden.

— 2 producten —
Modström - Beige Feddie wanten
34,95
Modström - Zwarte Feddie wanten
34,95

Wanten hebben een lange geschiedenis en worden al eeuwenlang door verschillende culturen over de hele wereld gedragen. In veel gevallen werden ze met de hand gemaakt met behulp van traditionele brei- of naaitechnieken. De laatste tijd worden ze vaak met behulp van machines in fabrieken in massa geproduceerd.

Wanten zijn verkrijgbaar in een breed assortiment van kleuren, stijlen en maten. Ze kunnen verschillende functies hebben, zoals verstelbare bandjes, waterdichte coatings, en touch screen compatibiliteit. Sommige wanten hebben ook een aparte duimopening, waardoor een grotere beweeglijkheid, terwijl nog steeds warmte aan de rest van de vingers.

Wanten voor dames online shoppen

Wanten voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Wanten voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!