Woodbird

[{filter_looks_value} ]Woodbird[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek Woodbird: waar Deense flair samensmelt met Aziatische street vibes voor streetwear. Met integriteit, eerlijkheid en passie creëren ze stijlen die wereldwijd rocken. Sluit je aan bij onze reis!

— 10 producten —
WOODBIRD - Blauwe Leroy Optic jeans
109,95
— 40%
WOODBIRD - Ecru Banks Family hemd
72,- 119,95
WOODBIRD - Ecru Cope Family sweater
99,95
— 40%
WOODBIRD - Bruin Banks Gran hemd
66,- 109,95
— Nieuw
WOODBIRD - Ecru Baine Noodle T-shirt
59,95
— Nieuw
WOODBIRD - Witte Baine Escape T-shirt
59,95
— Nieuw
WOODBIRD - Donkerblauwe Ben Suit broek
129,95
— Nieuw
WOODBIRD - Grijze Leroy jeans
109,95
— Nieuw
WOODBIRD - Donkerblauwe Cane Noodle sweater
99,95
— Nieuw
WOODBIRD - Witte Tennis Tech 2-pack sokken, maat: 41-46
25,-

Durf te dragen: Woodbird's herenshirts

Woodbird, opgericht in Denemarken in 2010, combineert klassieke ontwerpen met Scandinavische minimalisme. De diverse collecties herenshirts en iconische jeans zijn kunstzinnige uitingen van de Woodbird-stijl. Gekarakteriseerd door gedurfde tekeningprints en opvallende rugprints, bieden de herenshirts een perfecte balans tussen stijl en comfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgvuldig ontworpen, zijn ze een perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar creatieve en individuele kleding.


De perfecte fit: Ontdek Woodbird's iconische jeans

Woodbird's iconische jeans bieden de perfecte fit en balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Elk paar, gemaakt van hoogwaardig denim, is verkrijgbaar in diverse wassingen en pasvormen om aan de voorkeuren van moderne heren te voldoen. De nadruk op duurzaamheid en ethische productie maakt deze jeans voor heren een verantwoorde keuze voor bewuste consumenten.


Ontdek de Coolste Modetrends met Woodbird

De zelfverzekerde Scandinavische stijl van Woodbird is tijdloos en volgt tegelijkertijd de coolste modetrends. Met Woodbird-kleding krijgt jouw outfit een unieke twist die zowel inspirerend als uitdagend is voor de bestaande herenmode. Elk kledingstuk heeft een beetje edge, maar blijft gemeten en draagbaar voor iedereen. Ga op zoek naar een cool nieuw T-shirt of een ander prachtig kledingstuk van Woodbird en combineer het met je favoriete jeans voor een moeiteloze stijl.


Woodbird in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!