Volcom in maat XL

Volcom[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Brooklyn.be heeft Volcom in maat XL voor mannen in huis. Een no-nonsens streetwear label met rechttoe-rechtaan kleding. T-shirts met originele logo prints, sportieve jassen en sweaters met kap. Voor een roadtrip, rond te hangen in de skate bowl, een avond onder maten op het strand. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.

Check gerust eens onze volledige collectie streetwear.

Volcom is het verhaal van twee durvers die lak hebben aan establishment. Begeesterd door de vrijheid die ze ervaren tijdens het snowboarden, skaten en surfen, wagen ze begin de jaren ‘90 de sprong en richten ze hun eigen kledingmerk op. Het start allemaal klein, de eerste verkopen gebeuren vanuit de eigen woonkamer en reizen en sporten komen in de beginjaren nog op de eerste plaats. Beetje bij beetje wordt Volcom matuurder, vandaag is het een merk dat nauw verbonden is met kunst, muziek, film en de sportwereld. De filosofie van het creatieve denken en de wil om de eigen weg te volgen, blijven ook nu de basis van het Amerikaanse label.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 18 producten —
Volcom - Groen-blauw-paarse Sumpter polotrui
€ 65,00
Volcom - Witte Shredead T-shirt
€ 32,95
Volcom - Groen-zwarte Keaton jas
€ 159,95
Volcom - Kaki Watanite Po hoodie
€ 65,00
Volcom - Zwarte Nebulords trui
€ 55,00
Volcom - Zwarte Homak hoodie
€ 79,95
Volcom - Donkerbruin-roest Goldsmooth jas
€ 219,95
Volcom - Zwart-groene Anarchietour trui
€ 85,00
Volcom - Groene Hi School Crew sweater
€ 65,00
Volcom - Zwarte Bowered jas
€ 95,00
Volcom - Bruine Muzzer Fuzzar jas
€ 109,95
Volcom - Zwarte-multicolor Chrissieabbottxfrench jas
€ 165,00
Volcom - Bruine Circle Blanks T-shirt
€ 26,95
Volcom - Paarse Sktratz T-shirt
€ 36,95
Volcom - Donkergrijze Spectal T-shirt
€ 35,00
Volcom - Donkergrijze Mr Liberty T-shirt
€ 35,00
Volcom - Groene Stone Blanks T-shirt
€ 26,95
Volcom - Zwarte Single Stone Crew sweater
€ 60,00