Vive le vélo

[{filter_looks_value} ]Vive le vélo[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Vive Le Vélo, het bekende tv-programma met Karl Vannieuwkerke brengt T-shirts en sweaters met geestige quotes rond de koers. En raad eens! Natuurlijk kun je die bij Brooklyn kopen of wat dacht je! En ze zijn sustainable!

— 7 producten —
Vive le vélo - Donkerblauwe Squared Logo sweater
79,95
Vive le vélo - Blauwe World Peloton T-shirt
49,95
Vive le vélo - Kaki Bidons sweater
79,95
Vive le vélo - Donkerblauwe Retro Bike T-shirt
49,95
Vive le vélo - Donkergroene Belgian Legends T-shirt
49,95
Vive le vélo - Donkergrijze Brave Little Belgian T-shirt
49,95
Vive le vélo - Grijze Schakels T-shirt
49,95

kleding van Vive le Vélo

Ontdek de stijl van Vive le Vélo - niet zomaar een kledingmerk, maar een viering van fietspassie! Voor wielerfans biedt Vive le Vélo een uitgebreide selectie stijlvolle en functionele fietskleding, perfect voor zowel professionele renners als vrijetijdsfietsers. Maar er is meer! Laat je inspireren door onze vrijetijdskleding, geïnspireerd op de fietscultuur, met grafische T-shirts voor heren en sweatshirts die je een professionele uitstraling geven, zelfs als je niet op de fiets zit.


Ontwerpen van Vive le Vélo T-shirts

Op zoek naar unieke ontwerpen die je liefde voor fietsen weerspiegelen? Ontdek onze collectie Vive le Vélo T-shirts! Van fietsonderdelen tot schilderachtige fietsroutes, onze ontwerpen zijn leuk, stijlvol en soms zelfs grappig. Vind inspirerende slogans en citaten die je motiveren tijdens je ritten. Onze T-shirts zijn geschikt voor zowel op de fiets als in je vrije tijd, gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en comfort.


Vive le Vélo en de Brooklyn-ambassadeurs?

En vergeet niet onze Brooklyn-ambassadeurs te steunen! Zie Ine Beyen en Karl Vannieuwkerke, gepassioneerde koersliefhebbers, vaak gehuld in Brooklyn-outfit en Vive le Vélo T-shirts. Doe mee en laat zien dat je de fietscultuur omarmt met stijl en trots!


Vive Le Vélo in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!