Vive Le Vélo kledij

[{filter_looks_value} ]Vive Le Vélo kledij[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Vive Le Vélo, het bekende tv-programma met Karl Vannieuwkerke brengt T-shirts en sweaters met geestige quotes rond de koers. En raad eens! Natuurlijk kun je die bij Brooklyn kopen of wat dacht je! En ze zijn sustainable!

— 2 producten —
Vive le vélo - Donkerblauwe Mont Ventoux T-shirt
€ 55,00
Vive le vélo - Kaki Retro Cyclist T-shirt
€ 55,00

Welke soort kleding biedt Vive le Vélo aan?

Vive Le Vélo is geen doorsnee kledingmerk. Als je een fietsliefhebber bent, kun je je hart ophalen! Vive Le Vélo biedt ook vrijetijdskleding die is geïnspireerd op de fietscultuur. Je vindt er grafische t-shirts en sweatshirts met fietsthema's die je er als een profwielrenner doen uitzien, zelfs als je niet op de fiets zit.


Wat voor soort ontwerpen over fietsen vind je op de Vive le Vélo t-shirts?

De ontwerpen op de t-shirts van Vive Le Vélo zijn leuk, uniek en soms zelfs grappig. Je kunt afbeeldingen vinden die verband houden met de fietscultuur, zoals fietsonderdelen, logo's van fietsteams of schilderachtige fietsroutes. En als je op zoek bent naar een beetje motivatie, zijn er ook T-shirts met inspirerende fiets-gerelateerde slogans of citaten.
De ontwerpen zijn vaak eenvoudig maar stijlvol, en geschikt voor zowel fiets- als vrijetijdskleding. Je kunt ze dragen tijdens een ontspannen ritje of met vrienden. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze lang meegaan.


Vive le Vélo en de Brooklyn-ambassadeurs?

Ken jij ze al? Onze sportieve Brooklyn-ambassadeurs? Zowel Ine Beyen als Karl Vannieuwkerke zie je als fervente koest-liefhebbers vaak in Brooklyn-outfit. Ook Ine Beyen showt graag de vive le velo t-shirts. Supporter jij ook?

Vive Le Vélo online shoppen

Vive Le Vélo online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Vive Le Vélo in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!