Vans Authentic

[{filter_looks_value} ]Vans[ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Vans Authentic is een Amerikaanse fabrikant van o.a. sneakers, BMX-, snowboard- en skateboard-schoenen, met als doelgroep de skatende, surfende en snowboardende jeugd. Check eens wat we nog te bieden hebben aan streetwear.

— 3 producten —
Vans  - Beige Authenic Relaxed chino
€ 72,00
Vans  - Donkergroene Authentic Chino Loose
€ 72,00
Vans  - Zwarte Vans Authentic Chino Loose
€ 72,00
Ook maakt het kleding en accessoires gericht op diezelfde markt. Het bedrijf werd in 1966 door Paul Van Doren, Gordon C. Lee, James Van Doren en Serge d'Elia opgericht als The Van Doren Rubber Company. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cypress, Californië.

Brooklyn.be heeft een collectie Vans schoenen samengesteld om van te snoepen. Dat uiteraard voor zowel jongens als meisjes, of bij uitbreiding voor dames en heren! ;-) Verder hebben we van hen niet alleen een collectie T-shirts voor heren en voor dames maar ook sweaters voor hem en haar

Brooklyn als ware Vansstore!

Brooklyn is al jaren officiële aanbieder van Vans kleding. Je shopt er zowel Vans t-shirts, Vans sokken, Vans broeken, Vans trui, Vans muts, Vans shorts en veel meer. Shop al je favoriete items van dit merk op Brooklyn.be, de Vans webshop van Vlaanderen. Als streetwear specialist kan dit merk niet in ons gamma ontbreken. De Vans kledij is een oermerk wanneer het aankomt op skaten. Dat vind je ook terug in hun baggy broeken , met extra beweegcomfort om te kunnen skaten. Ook de vele samenwerkingen van Vans benadrukken hun streetwear karakter. Zo werkten ze al samen met The Beatles, Disney en Karl Lagerfeld.


Hoe moet je Vans dragen?

Op zoek naar de ideale Vans skate-look? Gooi onder die coole baggy van Vans een leuke wide t-shirt. Op die manier is het draagcomfort optimaal om te skaten. Hou jij gewoon van de Vans-look, zonder te hoeven skaten? Geen probleem! Deze look kan ook dienen als een casual-baggy look. Maak je outfit af met een leuke Vans clip-belt riem en je bent helemaal ready to go!

Vans skate Authentic online shoppen

Vans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Vans off the wall Authentic in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!