Subu

[{filter_looks_value} ]Subu[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Subu voorziet unisex pantoffels die komende winter niet meer weg te denken zijn. Deze kan je zowel binnen als buiten dragen.

— 8 producten —
SUBU - Blauwe Permanent Collection pantoffels
55,-
SUBU - Camouflage Permanent Collection pantoffels
55,-
SUBU - Kaki Permanent Collection pantoffels
55,-
SUBU - Rode Permanent Collection pantoffels
55,-
SUBU - Groene Permanent Collection pantoffels
54,-
SUBU - Kaki Permanent Outline pantoffels
68,95
SUBU - Beige Permanent Collection pantoffels
55,-
SUBU - Zwarte Permanent Collection pantoffels
55,-

Het Japanse merk Subu produceert pantoffels met een zool uit vier lagen, elk met een andere dikte waardoor je voeten in de pantoffels ‘gezogen’ worden. Dit wil zeggen dat er een zachte en comfortabele pasvorm ontstaat. Deze pantoffels worden gemaakt van lichte en duurzame stoffen. De binnenkant van de pantoffels voelen aan als fleece en geven zelfs blote voeten een warm en comfortabel gevoel. De bovenstof is behandeld met waterafstotend en vlekbestendig materiaal.

Check ook eens onze volledige collectie voor dames of heren.


Subu bij Brooklyn.be

Sinds kort kan je bij Brooklyn deze moderne winterpantoffels kopen. Ze geven onverwachte warmte en comfort. Hét perfecte schoeisel voor koukleumen.

Subu online shoppen

Subu online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Subu in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!