RVCA

RVCA

Ontdek de urban en eigentijdse stijl van RVCA. Van T-shirts tot hoodies en accessoires, RVCA biedt kleding die je look een moeiteloos coole uitstraling geeft, perfect voor de moderne streetwear-liefhebber.

— 11 producten —
RVCA - Cognac-Donkerblauwe Dayshift Reversible jas
135,-
RVCA - Donkergrijze Starish T-shirt
35,-
RVCA - Donkerbruine World Weight T-shirt
39,95
RVCA - Olijfgroene Scorched hoodie
85,-
RVCA - Grijsblauwe All The Ways hoodie
79,95
RVCA - Grijsblauwe Scorched T-shirt
59,95
RVCA - Ecru Scorched T-shirt
39,95
RVCA - Donkerblauwe Hi Grade jas
149,95
RVCA - Zwarte Big Logo T-shirt
29,95
RVCA - Zwarte All The Ways hoodie
79,95
RVCA - Grijze Day Shift Crew sweater
65,-
RVCA (spreek uit: rew-ka) haalt zijn kracht uit de letters 'V' en 'A'. Dit zijn symbolen van het evenwicht van tegenstellingen en hun voortdurende samengaan: natuur x industrialisatie, vrouw x man, verleden x heden,... Toekomst. Vandaag. Morgen. Voor het leven. Benieuwd naar RVCA? Ontdek nu ons volledige aanbod RVCA.

RVCA online shoppen

RVCA online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


RVCA in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!