MUD jeans

Een wereld zonder afval. Dat is de missie van MUD Jeans Het populairste kledingstuk, namelijk de jeans, willen zij duurzamer maken.

— 5 producten —
MUD jeans - Grijze Slimmer Rick jeans
129,95
MUD jeans - Donkerblauwe Regular Bryce jeans
129,95
MUD jeans - Lichtgroene Relax Rose Cropped jeans
139,95
MUD jeans - Lichtpaarse Relax Rose Cropped jeans
139,95
MUD jeans - Blauwe Skinny Lilly jeans
129,95

Dit door te zorgen dat elke jeans gerecycleerd wordt. Op die manier zet MUD Jeans een stapje dichter richting een circulaire economie.

Geïntegreerd door dit verhaal? Check zeker al onze duurzame collecties


MUD Jeans bij Brooklyn.be


Het verhaal achter MUD Jeans

De productie van jeans is enorm veeleisend voor de planeet. Daarenboven is er een enorme vraag naar materiaal en zet de explosieve productie de planeet en producenten onder druk. Volgens de oprichter, Bert, is een circulaire economie de toekomst, maar is er nog een lange weg te gaan. Uit deze filosofie ontstond MUD Jeans. Hun missie is om jeans te produceren met de klassieke pasvormen, een goede kwaliteit, natuurlijke materialen, geen verspilling en jeans die toch je sexy vormen omarmen en laten uitspringen. Als dat geen ideale match is?


Verschillende fits MUD Jeans

Als broekenspecialist, beschikt Brooklyn voor het merk MUD Jeans ook over verschillende fits. Zo vind jij er zeker een die bij je past. Zo hebben we in ons assortiment MUD Jeans flared fit jeans, regular fit jeans of skinny fit jeans.

MUD Jeans online shoppen

Mud Jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


MUD Jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!