MSCH Copenhagen jeans

MSCH Copenhagen jeans zijn een populaire optie voor wie op zoek is naar hoogwaardige en duurzame jeans.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De toewijding van het merk aan milieuvriendelijke praktijken wordt weerspiegeld in de materialen die worden gebruikt voor hun jeans, zoals biologisch katoen en gerecycled denim.

Check onze volledige collectie jeans voor dames bij Brooklyn of onze volledige collectie MSCH Copenhagen.

De jeans zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder skinny, rechte pijpen en wijde pijpen. De aangeboden kleuren zijn klassiek blauw en zwart, maar ook trendy tinten zoals wit en lichtroze. De ontwerpen zijn voorzien van unieke details zoals verweerde vlekken, gerafelde zomen en sierknopen.

De aandacht voor details in de constructie van MSCH Copenhagen jeans zorgt ervoor dat ze niet alleen modieus zijn, maar ook lang meegaan. De jeans zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elke garderobe.

De inzet van het merk voor duurzaamheid gaat verder dan alleen de materialen die voor de jeans worden gebruikt. Ze geven ook prioriteit aan ethische productiepraktijken en zorgen voor eerlijke lonen en veilige werkomstandigheden voor hun werknemers.

MSCH Copenhagen jeans online shoppen

MSCH Copenhagen jeans online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


MSCH jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!