Levi's® Ribcage

[{filter_looks_value} ]Levi's®[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Ontdek hier ons aanbod van Levi's® Ribcage. Wij hebben de beste modellen jeans Levis in huis, voor zowel Levis heren als Levi's dames.

— 3 producten —
Levi's - Lichtblauwe Ribcage Wide jeans
135,-
Levi's - Zwarte Ribcage Wide jeans
135,-
Levi's - Lichtblauwe Ribcage Straight Ankle jeans
135,-

De Levi’s® Ribcage is een verzamelnaam voor enkele trendy 5-pocket modellen. De 'Ribcage Straight Ankle Jeans' is een straight cropped fit met een super hoge taille. De 'Ribcage Bootcut' is zoals de naam aangeeft een lossere bootcut met een hoge taille. Ten slotte is de 'Ribcage Straight' vaneigens een straight fit, eveneens met een hoge taille. Wat wordt jouw favoriete Ribcage?

Ontdek hier ons aanbod Levi’s Ribcage. Er zit vast een Levi’s Ribcage tussen voor jou!

Zo'n Levi’s® Ribcage toch niets voor jou? Check dan onze andere damesjeans van Levi's® of alle andere straight jeans voor dames uit de volledige Brooklyn collectie.

Levis Ribcage online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier