Levi's® herenbroeken

— 2 producten —
— 30%
Levi's - Lichtgrijze straight fit sweatpants
€ 42,00 € 59,95
— 30%
Levi's - Zwarte Small Embroidery Logo sweatpants
€ 42,00 € 59,95

Levi's herenbroeken zijn er in verschillende stijlen, van klassieke rechte pijpen tot modernere slim fit en taps toelopende ontwerpen. Ze zijn er ook in verschillende kleuren, van neutrale tinten zoals zwart en beige tot fellere tinten zoals rood en groen.

Check onze volledige collectie broeken voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Levi's.

Een populaire Levi's broek is de 501 Original Fit Chino, met rechte pijpen en gemaakt van katoenen keperstof. De 511 Slim Fit Chino is een andere populaire stijl, met een smallere pijp en een moderner silhouet. Levi's biedt ook een reeks cargobroeken aan, die extra zakken hebben voor het gemak.

Net als hun jeans staan Levi's broeken bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van stevige materialen die bestand zijn tegen slijtage, en veel stijlen zijn ontworpen met versterkte stiksels en andere kenmerken om ze nog duurzamer te maken.

Levi's herenbroeken online shoppen

Levi's herenbroeken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Levi's herenbroeken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!