Lee Carol

[{filter_looks_value} ]Lee[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ {filter_targetgroup_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Lee Carol is een jeansmerk met ballen. Hun jeans fits voor mannen, zoals de straight fit, tapered fit en slim fit. Deze passen perfect in het hedendaagse modebeeld.

— 6 producten —
— Nieuw
Lee - Lichtblauwe Carol jeans
99,95
Lee - Donkerblauwe Carol Straight jeans
99,95
Lee - Lichtblauwe straight Carol jeans
99,95
— 50%
Lee - Blauwe Carol Straight Cropped jeans
55,- 109,95
Lee - Lichtblauwe Carol Regular Straight jeans
99,95
— 50%
Lee - Zwarte Carol Regular Straight jeans
50,- 99,95

De Lee Carol (cropped) jeans heeft een straight tapered fit, een ritssluiting en een hoge taille.

Check ook eens al onze jeans of alle jeans van Lee voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier