Lee jassen & mantels voor heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lee is een bekend merk dat een breed assortiment jassen & mantels voor heren aanbiedt, waaronder denimjacks, truckerjacks en bomberjacks. Deze jassen zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, met kenmerken als meerdere zakken en duurzame materialen.

Ontdek onze volledige collectie jassen & mantels

Lee jassen & mantels voor heren online shoppen

Lee jassen & mantels voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Lee jassen & mantels voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!