Hunterson

Hunterson is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van eersteklas lederwaren, waaronder portefeuilles, kaarthouders en telefoonhoesjes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk is trots op het creëren van producten die niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en elegant zijn.

Het merk is opgericht door een team van lederexperts die gepassioneerd zijn over het creëren van prachtige lederwaren die mensen elke dag met plezier kunnen gebruiken. Het team achter Hunterson is toegewijd om klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en daarom gebruiken ze alleen de beste materialen en nemen ze vakmensen in dienst om hun producten te maken.

Naast het streven naar kwaliteit is Hunterson ook toegewijd aan ethische en duurzame praktijken. Het merk gebruikt milieuvriendelijke processen bij de productie van hun producten en ze betrekken hun leer van ethische leveranciers die verantwoordelijke landbouw- en veeteeltpraktijken volgen.

Hunterson online shoppen

Hunterson online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Hunterson in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!