Herschel City Mid

Herschel[ {filter_looks_value}][ {filter_modelname_value}][ in {filter_fabric_value}][ in {filter_color_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ met {filter_print_value}]

Heb jij ook nood aan accessoires die het dagelijks leven gemakkelijker maken voor jou? Dan is de collectie van Herschel City Mid voor jou ontworpen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Herschel Accessoires City Mid

Brooklyn heeft een ruim aanbod Herschel tassen en rugzakken. Twee Canadese broers starten in 2009 het accessoireslabel op & brengen een ode aan hun thuisbasis Herschel. Hun rugzakken doen denken aan vintage reisrugzakken, met hun lederen gespen & retro uiterlijk. De stevige canvasstof zorgt voor een sterke & duurzame rugzak. Ideaal om de Canadese wildernis in te trekken! Maar zeker ook als werk- of schooltas! De rugzakken zijn dan ook uitgerust met een handig laptop compartiment. Ontdek de volledige Herschel collectie hier! Je vindt er onder meer ook toffe buideltasjes, gezellige mutsen & handige portefeuilles.

Herschel City Mid shoppen online of in de winkel

De volledige Herschel collectie kun je online shoppen op Brooklyn.be, dit gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Net als in onze winkels, spaar je met een online bestelling ook korting op jouw klantenkaart. Op de 11de aankoop krijg je een korting van 10% van de totaalprijs van de vorige 10 aankopen.

Maak je liever wat tijd vrij om eerst je kledij te passen voor je ze koopt? Kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels. Onze doorgewinterde profashionals weten als de beste wat er jouw het best staat!