Herschel Chapter

[{filter_looks_value} ]Herschel[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Heb jij ook nood aan accessoires die het dagelijks leven gemakkelijker maken voor jou? Dan is de collectie van Herschel Chapter voor jou ontworpen.

— 1 producten —
Herschel - Zwarte Chapter toilettas
49,95

Ontdek Herschel: Stijl en functionaliteit

Brooklyn heeft een ruim aanbod Herschel rugzakken. Twee Canadese broers starten in 2009 het accessoireslabel op & brengen een ode aan hun thuisbasis Herschel. Hun rugzakken doen denken aan vintage reisrugzakken, met hun lederen gespen & retro uiterlijk. De stevige canvasstof zorgt voor een sterke & duurzame rugzak. Ideaal om de Canadese wildernis in te trekken!


Herschel rugzakken

Ontdek de volledige Herschel collectie hier, inclusief toffe buideltasjes, gezellige mutsen en handige dames portefeuilles! Herschel rugzakken staan bekend om hun stijlvolle ontwerp en functionele kenmerken. Uitgerust met handige laptop compartimenten en meerdere compartimenten, bieden ze voldoende ruimte voor al je spullen, terwijl ze tegelijkertijd goed beschermd en geordend blijven. Deze combinatie van stijl en functionaliteit maakt van Herschel rugzakken een populaire keuze onder studenten en avonturiers.


Herschel Chapter in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!