Goorin

Goorin brengt statement trucker caps met een opvallend design. De petten met grappige dierenprints herken je al van ver. Heb je zin in eens iets anders op je hoofd? Met een pet van Goorin maak je het verschil.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Meer Minder
— 6 producten —
Goorin - Bordeaux Panther pet
€ 39,95
Goorin - Zwarte Black Beauty snapback pet
€ 39,95
Goorin - Blauw-beige-bordeaux All American Rooster Snapback Pet
€ 39,95
Goorin - Grijze Mikey flat cap
€ 29,95
Goorin - Donkerblauwe Mikey flat cap
€ 29,95
Goorin - Groen-bruine Snapback Duck Duck Pet
€ 39,95