Goorin

Het merk Goorin werd in 1985 in Pittsburgh opgericht door Cassel Goorin, een ervaren hoedenmaker die vanuit Europa naar de Verenigde Staten emigreerde.

— 10 producten —
Goorin - Lichtblauwe Bad Boy pet
€ 39,95
Goorin - Zwarte King pet
€ 39,95
Goorin - Lichtblauwe King pet
€ 39,95
Goorin - Blauw-beige-bordeaux Cock pet
€ 39,95
Goorin - Lichtblauwe Andrew Klein pet
€ 59,95
Goorin - Blauw-beige-bordeaux Freedom pet
€ 39,95
Goorin - Donkerblauwe Lone Wolf pet
€ 39,95
Goorin - Donkergrijze Hug pet
€ 39,95
Goorin - Zwarte Bandit pet
€ 39,95
Goorin - Zwarte Freedom Pet
€ 39,95

Goorin begon met het verkopen van hoeden van deur tot deur in Pittsburgh, Pennsylvania, en opende uiteindelijk zijn eerste hoedenwinkel in de stad. In 1920 namen zijn twee zonen het bedrijf over, ze noemden het bedrijf Goorin Bros, en begonnen winkels te openen in heel Amerika.

Tegenwoordig heeft Goorin winkels in steden in de Verenigde Staten en Canada en een online winkel die wereldwijd levert. De hoeden van het merk staan bekend om hun klassieke stijlen en aandacht voor detail, en het bedrijf gaat er prat op alleen de beste materialen en vakmanschap te gebruiken voor zijn producten.

Goorin is gespecialiseerd in het maken van hoeden van hoge kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. Ze bieden een grote verscheidenheid aan stijlen, van klassieke fedoras tot trendy snapbacks, en hun hoeden staan bekend om hun aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Veel van hun hoeden zijn gemaakt van wol, vilt of stro, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Naast hun hoeden biedt Goorin ook een selectie van accessoires, zoals sjaals, handschoenen en zonnebrillen. Ze zetten zich in voor duurzaamheid en gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen.

Goorin online shoppen

Goorin online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Goorin in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!