Goorin

Het merk Goorin werd in 1985 in Pittsburgh opgericht door Cassel Goorin, een ervaren hoedenmaker die vanuit Europa naar de Verenigde Staten emigreerde.

— 13 producten —
Goorin - Zwarte Pantera pet
49,95
Goorin - Grijze Silver Fox pet
44,95
Goorin - Zwarte Panther pet
44,95
Goorin - Blauw-beige-bordeaux Cock pet
44,95
Goorin - Zwarte Freedom Pet
44,95
Goorin - Bruine Prick pet
47,50
Goorin - Bruine G.O.A.T. pet
44,95
Goorin - Donkergroene-Beige Stag pet
49,95
Goorin - Donkerblauwe-Oker Pantera pet
49,95
Goorin - Zwarte King pet
44,95
Goorin - Zwarte Lone Wolf pet
44,95
Goorin - Blauw-Bruin-Beige Tough pet
47,50
Goorin - Witte Tiger pet
44,95

Verhaal van Goorin

Goorin's verhaal begon met een eenvoudige missie: van deur tot deur in de straten van Pittsburgh, Pennsylvania, om zijn vakmanschap te delen. Uiteindelijk opende hij zijn eigen hoedenwinkel in de stad, een bescheiden start die de kiem legde voor wat zou uitgroeien tot een iconisch merk. In 1920 namen zijn twee zonen het roer over, waardoor Goorin Bros. werd geboren en het merk begon uit te breiden door winkels te openen in steden door heel Amerika.


Goorin

Vandaag de dag is Goorin een gevestigde naam met winkels verspreid over de Verenigde Staten en Canada, en een bloeiende online winkel die wereldwijd levert. Het merk heeft een reputatie opgebouwd voor zijn tijdloze stijlen en onberispelijke aandacht voor detail, waarbij alleen de beste materialen en vakmanschap worden gebruikt voor al hun producten.


Goorin bros pet

Goorin heeft zich gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige petten voor heren voor zowel mannen als vrouwen, waarbij een breed aanbod aan stijlen wordt aangeboden, van de klassieke fedora tot de trendy snapback. Elk stuk is doordrenkt met de kenmerkende aandacht voor detail van het merk en vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen, zoals wol, vilt of stro, in verschillende kleuren en patronen om aan diverse smaken te voldoen.


Accessoires van Goorin

Naast hun uitgebreide hoedencollectie biedt Goorin ook een selectie heren accessoires, waaronder sjaals, handschoenen en zonnebrillen voor heren, die dezelfde toewijding aan kwaliteit en stijl belichamen. Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en streeft ernaar om waar mogelijk milieuvriendelijke materialen te gebruiken, waardoor klanten niet alleen kunnen genieten van hoogwaardige producten, maar ook bijdragen aan een meer duurzame toekomst.


Goorin in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!