Gloria! Gloria!

[{filter_looks_value} ]Gloria! Gloria![ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Gloria! Gloria! is een nieuw kledinglabel uit Antwerpen met een grote focus op unieke texturen en opfleurende kleuren.

— 16 producten —
Gloria!Gloria! - Groene Drop broek
99,95
Gloria!Gloria! - Lichtblauwe Jolly broek
139,95
Gloria!Gloria! - Witte Trust T-shirt
65,-
Gloria!Gloria! - Lichtblauwe Bubble trui
149,95
Gloria!Gloria! - Lichtblauw-Mintgroene Vision cardigan
145,-
Gloria!Gloria! - Roze Mirage trui
139,95
Gloria!Gloria! - Lichtblauwe-Mintgroene Mirage trui
139,95
Gloria!Gloria! - Gele Muse trui
129,95
— 30%
Gloria!Gloria! - Oranje Ribfluwelen Jolly broek
98,- 139,95
Gloria!Gloria! - Rode Muse trui
129,95
Gloria!Gloria! - Lichtblauw-Lichtgroene Wish trui
139,95
— 30%
Gloria!Gloria! - Caramel- blauw Gerstreepte trui
126,- 179,95
Gloria!Gloria! - Gele Fairy trui
119,95
— 30%
Gloria!Gloria! - Multicolor Gebreide trui
140,- 199,95
— 30%
Gloria!Gloria! - Caramel-Blauw Gestreepte sjaal
70,- 99,95
— 30%
Gloria!Gloria! - Rode Ribfluwelen Jolly broek
98,- 139,95

Verhaal van Gloria! Gloria!

Gloria! Gloria! is veel meer dan alleen een modelabel; het vertegenwoordigt een verhaal van diepgaande passie, ongeëvenaard vakmanschap en nauwe familiebanden die samensmelten om iets buitengewoons te creëren. In het hart van dit Belgische merk schuilen een moeder en zoon, niet alleen als ontwerpers, maar ook als de onmiskenbare drijvende krachten achter het bedrijf.


Fashion bij Gloria! Gloria!

Hun ongeëvenaarde talent en scherp oog voor detail hebben Gloria! Gloria! gevormd tot een icoon van creativiteit en stijl. Elk stuk knitwear dat ze vervaardigen, straalt deze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap uit. Met zachte texturen en een aanbod aan verfrissende kleuren, omhelzen deze unieke creaties de drager met comfort en individualiteit.

Gloria! Gloria! vertegenwoordigt vrijheid, expressie en individualiteit. Elk kledingstuk spreekt boekdelen over vakmanschap en creativiteit, geweven in de stof van tijdloze elegantie.


Mix and match met Gloria! Gloria!

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele trui voor dames voor een ontspannen dag thuis, een rok voor een avondje uit of een damesbroek voor een actieve levensstijl, Gloria! Gloria! biedt voor elk moment iets bijzonders. Het belooft comfort en kwaliteit, verpakt in één enkel kledingstuk.


Gloria! Gloria! in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!