Garage

Ontdek onze Garage in Nederland met basic T-shirts in wit, grijs, donkerblauw en zwart met korte- of zonder mouwen in single packs of 2-packs.

— 7 producten —
Garage - Witte 2-pack Body Fit O-Neck T-shirts
39,95
Garage - Zwarte 2-pack Body Fit O-Neck T-shirts
39,95
Garage - Donkerblauwe 2-pack Body Fit O-Neck T-shirts
39,95
Garage - Zwarte Semi Bodyfit Singlet
14,95
Garage - Witte Semi Bodyfit Singlet
14,95
Garage - Witte 2-pack Body Fit V-neck T-shirts
39,95
Garage - Zwarte 2-pack Body Fit V-neck T-shirts
39,95

Ze zijn trouwens gemaakt uit bio-katoen, wat ze dan net weer een beetje minder basic maakt. Onze garage biedt tijdloze en veelzijdige T-shirts van duurzaam bio-katoen aan. Niet alleen ben je stijlvol, maar je hebt ook een positieve impact op het milieu. Deze T-shirts zijn een essentiële aanvulling op je kledingcollectie, perfect voor elke gelegenheid. Duurzaam? Check!

Garage online shoppen

Garage online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Garage in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!