FRNCH mutsen & petten

FRNCH mutsen & petten zijn een stijlvol en praktisch accessoire dat warmte en persoonlijkheid kan toevoegen aan elke outfit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De mutsen & petten zijn gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, waaronder wol, kasjmier en katoen. Deze materialen zijn gekozen vanwege hun zachtheid, warmte en duurzaamheid. Kortom, FRNCH mutsen & petten bieden klanten een stijlvol en praktisch accessoire dat warmte en persoonlijkheid kan toevoegen aan elke outfit. Met hun scala aan stijlen, materialen en details zijn FRNCH mutsen & petten de perfecte aanvulling in elke kledingkast.

Ontdek onze volledige collectie mutsen & petten en FRNCH.

FRNCH mutsen & petten online shoppen

FRNCH mutsen & petten online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


FRNCH mutsen & petten in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!