Elvine jas

[{filter_looks_value} ]Elvine jas[ in {filter_color_value}][ in {filter_colordetail_value}][ van {filter_brand_value}][ {filter_modelname_value}][ {filter_capcollection_value}][ in {filter_bag_size_value} formaat][ in {filter_fabric_value}][ in maat {filter_sizea_value}][ in maat {filter_sizev_value}][ in {filter_sizebl}][ in maat {filter_sizer_value}][ in {filter_fit_value}][ {filter_waist}][ met {filter_print_value}][ met {filter_sleeve_type_value}][ in {filter_jeans_type_value}][ met {filter_neckline_value}][ in {filter_article_length_value}][ met {filter_closure}][ met {filter_finishing}][ voor {filter_screen_format}]

Elvine biedt stijlvolle en technische jassen aan, waardoor het jouw ultieme bestemming is voor hoogwaardige kleding.

— 4 producten —
Elvine - Donkerblauwe Barnard jas
299,95
Elvine - Zwarte Allyson jas
349,95
Elvine - Donkerblauwe Eline jas
329,95
Elvine - Donkerblauwe Hjalmar jas
369,95

De oprichter van Elvine

Daniel Mänd is de oprichter van het merk Elvine. Het onvoorspelbare Zweedse weer heeft hem ertoe aangezet om stevige, functionele herenjassen te ontwerpen. De naam Elvine komt als eerbetoon aan zijn grootmoeder Elvine Mänd. Een strenge naaister uit Estland. Daniel erfde haar passie voor vakmanschap, kwaliteit en oog voor detail.


Waarom jassen van Elvine?

Bij Elvine zijn ze trots op hun onderzoeks- en ontwikkelingswerk voor het ontwerpen en produceren van jassen. Ze besteden veel tijd aan het verkennen van nieuwe stoffen, vullingen, materialen, slimme details en pasvormen. Deze inspanningen resulteren in jassen van uitzonderlijke kwaliteit, bekend om hun duurzaamheid en comfort. Elvine behoudt zijn authenticiteit door vast te houden aan eenvoudig draagbare ontwerpen, met innovatieve, ecologische benaderingen zoals knopen die stevig vastzitten en imitatiedons. Dit maakt de jassen geschikt voor elke gelegenheid.

Neem ook een kijkje bij onze handschoenen voor dames die perfect passen bij deze jassen.


Ontdek de iconische Elvine jassen

Elvine jassen staan symbool voor Scandinavische stijl en functionaliteit. Neem bijvoorbeeld de Tiril, een icoon die een slank silhouet biedt en doordachte details voor dagelijks gebruik. De Eline straalt minimalistische elegantie uit met luxe materialen zoals wolmixen. Voor outdooractiviteiten is er de Hjalmar, een robuuste metgezel met stevige materialen en handige details voor optimale bescherming.

Bekijk ook onze andere jassen van merken als Lyle & Scott en Element, zowel voor dames als heren.


Elvine jas in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!