Calvin Klein hemden

Calvin Klein hemden ; de eigentijdse vormen, kleuren en branding springen meteen in het oog. Check ze nu en laat je verleiden... Ontdek ook onze volledige collectie Calvin Klein.

— 5 producten —
Calvin Klein Jeans - Zwart Logo Embleem overhemd
€ 99,95
Calvin Klein Jeans - Bruin Relaxed Denim hemd
€ 99,95
Calvin Klein Jeans - Zwart Oversized Cropped jeanshemd
€ 89,95
— Nieuw
Calvin Klein Jeans - Zwart Klein Icon Slim Fit hemd
€ 89,95
— Nieuw
Calvin Klein Jeans - Witte Klein Icon Slim Fit hemd
€ 89,95

Calvin Klein hemden staat voor nonchalante luxe. Hoge kwaliteit wordt gemixt met een ik-doe-wat-ik-wil uitstraling. Het houdt vast aan een aantal grote sterktes zoals het herkenbare logo, terug te vinden op hun T-shirts. Daarnaast vindt het zichzelf steeds opnieuw uit.

Check onze volledige collectie hemden.

Calvin Klein Jeans herenhemden online shoppen

Calvin Klein Jeans herenhemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Calvin Klein Jeans herenhemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!