Brooklyn truien

Brooklyn sweaters & truien probeert alles van tijd tot tijd wat minder au serieux te nemen. Onze thema t-shirts en sweaters zijn daarvan de exponent. De oneliners en catchy graphics vliegen je om de oren en toveren al eens een glimlach op een gezicht.

— 11 producten —
Brooklyn - Zwarte B-Icon hoodie
59,95
Brooklyn - Grijze mêlé B-Icon hoodie
59,95
Brooklyn - Donkerblauwe B-Icon hoodie
59,95
Brooklyn - Zwarte Mickael Karkousse Hello sweater
85,-
Brooklyn - Beige B-Icon Half Zip sweater
79,95
Brooklyn - Grijze B-Icon Half Zip sweater
79,95
Brooklyn - Zwarte B-Icon Half Zip sweater
79,95
Brooklyn - Lichtgrijze Ait. sweater
69,95
Brooklyn - Intwiel Donkerblauwe Fiets sweater
79,95
Brooklyn - Intwiel Grijze Gidon sweater
79,95
Brooklyn - Kaki 'Piston Club-Defender' sweater
85,-

Brooklyn sweaters & truien online shoppen

Brooklyn sweaters & truien online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Brooklyn sweaters & truien in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!