Armed Angels rokken

Armed Angels rokken zijn gemaakt met milieuvriendelijke en ethische principes in het achterhoofd, met materialen als biologisch katoen, gerecycled polyester.

— 3 producten —
Armed Angels - Multicolor Elodiaa rok
99,90
Armed Angels - Zwarte Ileniaa Laraa rok
69,90
Armed Angels - Kobaltblauwe Ileniaa Laraa rok
69,90

Enkele populaire gemaakte ontwerpen zijn

Armed Angels A-lijn rokken

Deze rokken hebben een getailleerde taille en lopen uit tot een bredere zoom, waardoor een A-vormig silhouet ontstaat. Armed Angels biedt A-lijn rokken in verschillende lengtes en patronen, zoals bloemenprints of effen kleuren.

Check onze volledige collectie rokken.

Armed Angels midi-rokken

Deze rokken vallen onder de knie en kunnen meer getailleerd of vloeiend zijn, afhankelijk van de stijl. Midi-rokken van Armed Angels zijn er in verschillende kleuren en prints, waaronder strepen en stippen.

Armed angels maxi-rokken

Deze lange rokken kunnen vloeiend of getailleerd zijn, en zijn vaak gemaakt van lichtgewicht stoffen die perfect zijn voor warmer weer. Armed Angels maxi rokken zijn verkrijgbaar in effen kleuren of prints, zoals dierenprints of abstracte ontwerpen.

Armed Angels rokken online shoppen

Armed Angels rokken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Armed Angels rokken in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!