Coltruien & -sweaters heren

Coltruien en -sweaters zijn eerder iets voor in de koudere periodes van het jaar. Extra warmte aan de hals en nek zorgt voor extra warmte over heel je lijf. Niet? Zo'n coltrui is trouwens ook heel stijlvol onder een blazer.

— 4 producten —
— 50%
Calvin Klein Jeans - Zwarte Tape Cardigan sweater
65,- 129,95
Minimum - Blauwe Yakob coltrui
79,95
Fred Perry - Donkergroene Logo coltrui
179,95
Minimum - Zwarte Yakob coltrui
79,95

Coltruien voor heren bij Brooklyn.be


Welk merk kies jij?

Coltruien zijn een echte klassieker in de winter. Ze zitten dan ook verschillende collecties, van verschillende merken. Zo kan je kiezen voor een coltrui van Antwrp, Carhartt WIP of onze andere merken.

Check ook eens onze volledige collectie sweaters en truien voor heren.

Coltruien & -sweaters voor heren online shoppen

Coltruien & -sweaters voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Coltruien & -sweaters voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!