Cardigans voor heren

Cardigans zijn heel stijlvolle truien met rits of knopen. Wil je jouw outfit wat meer 'cachet' geven, dan kies je misschien beter voor een cardigan dan voor een gewone trui. Bovendien kan je hem gemakkelijk aantrekken boven je outfit en eventueel open laten hangen. Bij sweaters is een cardigan meestal een hoodie met een rits. Iets meer casual dus.

Ontdek al onze sweaters en truien voor mannen.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 10 producten —
Lyle & Scott - Blauwe Vertical Stripe Cardigan
€ 99,95
Lyle & Scott - Donkerblauwe Zip Through hoodie
€ 79,95
Carhartt WIP - Zwarte Hooded Chase cardigan
€ 85,00
Carhartt WIP - Donkerblauwe Hooded Chase cardigan
€ 85,00
Element - Zwarte Cornell Classic cardigan hoodie
€ 63,00
Minimum - Donkerblauwe Karloskar cardigan
€ 89,95
— 50%
Tommy Jeans - Multicolour TJM Argile cardigan
€ 65,00 € 129,95
Tommy Jeans - Donkerblauwe TJM Regular Fleece Zip Hoodie
€ 99,95
Tommy Jeans - Lichtgrijze TJM Regular Fleece Zip Hoodie
€ 99,95
OLOW - Kaki Sweat Boreal fleece sweater
€ 109,95