Sjaals heren

Een herensjaal is zo een handig accessoire: in de zomer werkt zo'n herensjaal elke outfit met gemak af, in de winter geeft hij jou warmte buiten en gezelligheid binnen. Je kunt dus maar beter een stapeltje herensjaals op voorraad hebben.

— 8 producten —
Carhartt WIP - Bruine Clan sjaal
59,95
Carhartt WIP - Donkergroene Clan sjaal
59,95
Tommy Jeans - Donkerblauwe Flag muts & sjaal giftset
79,95
Tommy Jeans - Zwarte Flag muts & sjaal giftset
79,95
Lyle & Scott - Grijze Racked Rib sjaal
55,-
Fred Perry - Zwarte Twin Tipped sjaal
89,95
Lyle & Scott - Zwarte Racked Rib sjerp
55,-
Lyle & Scott - Donkergroene Racked Rib sjaal
55,-

Sjaals voor heren online shoppen

Sjaals voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Sjaals voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!