Matelassé jassen heren

Een matelassé jas verschilt niet zo erg veel van een pufferjas. Eigenlijk heb je bij een matelassé jas gewoon wat meer gestikte onderverdelingen. Meer 'kotjes' i.p.v. verticale banden, zoals bij een pufferjas.

— 7 producten —
RAINS - Kaki Giron Liner jas
135,-
— 50%
Lyle & Scott - Kakigroene Quilted korte jas
80,- 159,95
— 50%
Dickies - Kaki Thorsby bodywarmer
47,50 95,-
— 50%
RVCA - Cognac-Donkerblauwe Dayshift Reversible jas
67,50 135,-
Lee - Kaki Quilted bodywarmer
109,95
Lee - Zwarte Afgewassen Quilted bodywarmer
109,95
— 50%
Lyle & Scott - Kaki Puffer bodywarmer
60,- 119,95

Matelassé jassen voor heren online shoppen

Matelassé jassen voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Ontdek ook gerust onze volledige collectie jassen en mantels voor heren.


Matelassé jassen voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!