Horloges heren

De tijd tikt snel, gebruik 'm wel! Met een herenhorloge aan de pols, hou je de tijd in de hand. Daarenboven is zo'n horloge voor heren een mooi accessoire om jouw outfit mee af te werken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Brooklyn.be heeft horloges voor heren van het Belgische Komono. Eigentijdse herenhorloges met een mooi design in verschillende kleuren en materialen. Van metalen over leren tot stoffen horlogebandjes. Van basis zwart tot opvallend blauw. Keuze genoeg!

Check ook eens al onze accessoires voor heren of onze dameshorloges.

Horloges voor heren online shoppen

Horloges voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Horloges voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!