Streetwear Overshirts voor heren

— 7 producten —
— Nieuw
Carhartt WIP - Muntgroen Braxton hemd
€ 79,95
— Nieuw
Lyle & Scott - Lichtgrijs Utility hemd
€ 89,95
Lee - Lichtblauw Workwear overhemd
€ 109,95
Carhartt WIP - Muntgroen Madison hemd
€ 79,95
— 25%
Vans  - Blauw Lopes Hooded overhemd
€ 60,00 € 79,95
— 25%
Tommy Jeans - Blauw gestreept Denim hemd
€ 67,50 € 89,95
Carhartt WIP - Lichtgroen Bolton hemd
€ 79,95

Een overshirt of overhemd draag je ofwel als een gewoon hemd, ofwel draag je het als een soort lichte jas over een T-shirt, sweater of lichte trui. Eigenlijk 2 in 1 dus! Brooklyn heeft een leuk aanbod overshirts Streetwear, er zit vast en zeker een overshirt hemd in voor jou!

Niet direct je overshirt gevonden? Check dan onze volledige collectie hemden voor heren.

Streetwear Overshirts voor heren online shoppen

Overshirts voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Streetwear Overshirts voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!