Jeanshemden

Een jeanshemd op een jeansbroek is echt wel een go! Daar moet enkel nog de meest hardnekkige non-believer van overtuigd worden. Niet enkel op een jeansbroek natuurlijk, jeans past op alles.

— 3 producten —
— 50%
Levi's - Blauw Barstow Western jeanshemd
42,50 85,-
Levi's - Donkergrijs Barstow Western hemd
85,-
— 50%
Carhartt WIP - Donkerblauw Weldon hemd
50,- 99,95

Bij Brooklyn.be hebben we dat natuurlijk al enkele decennia in de smiezen. Vandaar dat we altijd wel wat jeanshemden in onze collecties voorzien! Check ze en ga overstag! Brooklyn heeft een leuk aanbod jeanshemden, er zit vast en zeker een jeanshemd in voor jou!

Niet direct je jeans hemd gevonden? Check dan onze volledige collectie hemden voor heren.

Jeanshemden online shoppen

Jeanshemden online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Jeanshemden in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

, Spijkerhemd, Spijkerhemden.