Gebreide tops dames

Op zoek naar een leuke gebreide top? Ontdek hier ons assortiment! Kleurige granny knits en retro tops zijn momenteel populair. Geen DIY-talent? Met deze kledingstukken kun je toch genieten van de huidige trend.

Ontdek onze volledige collectie tops & t-shirts voor dames.

— 10 producten —
— Nieuw
Modström - Verbrand Oranje Iggy top
69,95
BY BAR - Beige Thelma Nautic trui
129,95
YERSE - Beige Knit top
79,95
BY BAR - Ecru-Donkerblauwe Joep trui
119,95
YERSE - Bruine Knit top
79,95
SkunkFunk - Donkergrijze Silbia top
79,95
Gloria!Gloria! - Rode Muse trui
129,95
Gloria!Gloria! - Gele Muse trui
129,95
SkunkFunk - Blauwe Maixa top
69,95
SkunkFunk - Groene Maixa top
69,95

Gebreide tops voor dames online shoppen

Gebreide tops voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Gebreide tops voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!