Playsuits dames

Playsuits zijn korte kledingstukken met mouwen en een korte broek, vergelijkbaar met jumpsuits maar met kortere benen. Ze zijn gemaakt van lichte stoffen zoals katoen, linnen of rayon, en komen in verschillende stijlen en ontwerpen.

— 5 producten —
Pepe Jeans London - Lichtroze Pocket playsuit
125,-
FRNCH - Bruine Lily playsuit
95,-
Lee - Lichtgroene Short Unionall playsuit
119,95
Thinking Mu - Donkerblauwe-groene Stripes Voltaire playsuit
99,95
Pepe Jeans London - Lichtblauwe Angela playsuit
105,-

Playsuits online shoppen

Playsuits online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Playsuits in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!