Plooirokken

De plooirokken is een rok die bestaat uit plooien. Velen zien dit soort rok als een 'uniformrok', maar tegenwoordig zien we deze rok heel veel passeren in het straatbeeld.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Plooirokken: Een klassiek mode-statement

Plooirokken zijn al eeuwenlang een modefavoriet en blijven populair vanwege hun veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en stijlen, gemaakt van lichte en soepele materialen zoals katoen, zijde of wol. Plooirokken kunnen zowel casual als formeel worden gedragen en zijn gemakkelijk te stylen met verschillende accessoires voor dames. Hun tijdloze uitstraling maakt ze een waardevolle toevoeging aan elke garderobe.

Ontdek onze volledige collectie rokken


Hoe krijg je kreukels uit een plooirok?

Stomen: Hang de plooirok op in de badkamer terwijl je een warme douche neemt. De stoom helpt de kreukels te ontspannen en glad te maken.
Strijken: Gebruik een strijkijzer op een lage tot gemiddelde temperatuur en strijk de plooirok voorzichtig aan de binnenkant. Zorg ervoor dat je een doek of een katoenen doek tussen het strijkijzer en de stof legt om beschadiging te voorkomen.
Kreukelspray: Gebruik een commerciële kreukelspray en volg de instructies op de verpakking om de kreukels te verwijderen.

Plooirokken in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!