Onderbroeken dames

Slips vormen de basis voor elke outfit. Bij Brooklyn vind je heel wat comfortabele slips van verschillende merken. Daartoe behoren ook de hipsters. Een goede slip zorgt ervoor dat je de hele dag goed in je vel zit. Ontdek onze volledige collectie ondergoed.

— 11 producten —
— Nieuw
Calvin Klein Underwear - Zwarte Kanten string
€ 27,95
Calvin Klein Underwear - Perzik Signature slip
€ 27,95
Calvin Klein Underwear - Beige-bruine This Is Love 5-pack slips
€ 69,95
Calvin Klein Underwear - Zwart-grijs-witte 3-pack High Leg Tanga slips
€ 42,90
Calvin Klein Underwear - Zwart-wit-grijze Bikini slips
€ 42,90
Calvin Klein Underwear - Zwarte Reimagined Heritage slip
€ 25,00
Calvin Klein Underwear - Zwart-witte 3-pack bikini slips
€ 42,90
Calvin Klein Underwear - Roze Signature slip
€ 22,95
— 30%
Tommy Hilfiger Underwear - Donkerblauwe Brazilian Logo slip
€ 17,50 € 25,00
— 30%
Tommy Hilfiger Underwear - Donkerblauwe slip
€ 16,10 € 22,95
— 30%
Tommy Hilfiger Underwear - Zwart-grijze Bikini Slip
€ 16,10 € 22,95

Wat is het verschil tussen een slip en een hipster?

Slips en hipsters zijn twee soorten ondergoed die verschillen in bedekking, hoogte en stijl. Slips bieden volledige bedekking met een hogere stijging, terwijl hipsters een gematigde bedekking bieden en lager op de heupen zitten. Slips hebben een klassiek ontwerp met een Y-vormige voorkant, terwijl hipsters er moderner uitzien. Slips bieden meer steun en zijn geschikt voor fysieke activiteiten, terwijl hipsters een casual en comfortabele pasvorm bieden.


Wat is een dames hipster?

Een hipster voor dames is een stijl van ondergoed dat populair is bij vrouwen. Het verwijst naar een specifiek type slipje dat laag op de heupen wordt gedragen en de billen gedeeltelijk bedekt. Het heeft een kenmerkende lage tailleband en biedt vaak een comfortabele pasvorm. Hipsters zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals: katoen, nylon, zijde of kant. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en stijlen, zodat vrouwen kunnen kiezen wat ze het prettigst en het meest aantrekkelijk vinden. Hipsters worden vaak gewaardeerd vanwege hun comfortabele pasvorm en omdat ze geen zichtbare slipranden hebben onder strakke kleding. De term "hipster" wordt ook gebruikt om een subcultuur van jonge mensen aan te duiden die vaak alternatieve mode, muziek en levensstijl prefereren. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen de betekenis van "hipster" als het gaat om ondergoed en als het gaat om de subcultuur. In dit geval verwijst de term "dames hipster" naar het type slipje.


Slips online shoppen

Slips voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Slips in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!