Winterkleedjes

Een winterjurk? Een jurk kan je het ganse jaar door dragen. Eventueel gecombineerd met nylons, een cardigan of een T-shirt. In ieder geval, met een jurk scoor je altijd!

— 3 producten —
Nümph - Zwart Ana kleed
79,95
BY BAR - Zwart Mitch kleed
149,95
Minimum - Bordeaux Niola kleed
109,95

Winterkleedjes voor dames

Jurken enkel voor de zomer? Oh nonono! Draag jurken heel het jaar rond want bij Brooklyn hebben we een mooie collectie jurken voor elk seizoen. Zomerjurken of winterjurken, er is toch een verschil. Jurken voor de winter zijn vaak in een warmere stof gemaakt, denk maar aan corduroy dé trend van het moment! Maar gebreide jurken zullen je zeker ook warm houden deze winter. Meestal zijn lange jurken geschikt als winterjurk.

Ontdek onze volledige collectie jurken


Mix & match

Korte jurken of halflange jurken kun je dragen met een panty. Om je jurkjes helemaal winterproof te maken, kan je er altijd een leuke T-shirt onder dragen. Helemaal hip zijn ook de cardigans voor dames of gebreide gillets! Die kun je makkelijk als extra laagje over je winterjurkjes gooien. Ga je voor een meer sportieve look? Sweater jurken zijn dan jouw on-trend winterjurk!


Winterkleedjes in onze winkels

Ontdek ons assortiment in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!