Wikkeljurken

Zo'n romantische wikkeljurk, wie kan dat niet bekoren? Meestal is het een maxi-dress, maar altijd met een lint om alles dicht te knopen. De prints variëren en zijn vaak ook romantisch. Je zou verdorie beginnen dagdromen...Is een wikkel jurk toch niets voor jou? Ontdek hier onze volledige collectie jurken.

— 4 producten —
MSCH COPENHAGEN - Zwart Jovene Ginia kleed
89,95
Sessùn - Donkerblauw Mallorca kleed
225,-
Minimum - Ecru-Paars Gebloemd Miraly Lange wikkeljurk
109,95
Modström - Ecru Cupid kleed
129,95

Wikkeljurken online shoppen

Wikkeljurken online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Wikkelkleedjes in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!