Balloon jeans dames

Een balloon jeans heeft meestal een hoge taille, sluit mooi aan op de heup, wordt dan een heel stuk wijder om naar beneden toe weer ferm te versmallen. Een ballon vorm dus.

— 2 producten —
Scotch & Soda - Lichtblauwe The Tide jeans
119,95
Carhartt WIP - Zwarte Brandon pant
99,95

Balloon jeans bij Brooklyn.be


Wat is een balloon jeans

De balloon jeans heeft een typische vorm met een hoge smalle taille, wijde pijpen en wordt dan terug smal naar de enkels toe. Veelal komt deze fit tot aan de enkels. Doordat dit model strak zit bovenaan, wordt de taille heel mooi geaccentueerd. De balloon jeans kan je zowel combineren tot een casual of casual-chic look.


Hoe style ik de balloon jeans

De balloon jeans is heel gemakkelijk te combineren. Draag hem met een top of t-shirt en creëer zo de ideale casual look. Draag er gerust een blazer bovenop en bekom een eerder casual-chic look. Ook een blouse kan de broek extra vrouwelijkheid geven. Waar wacht je nog op?

Check ook eens onze volledige collectie jeans voor dames


Balloon jeans online shoppen

Balloon jeans voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Balloon jeans in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

"