Matelassé jassen dames

Een matelassé jas voor dames verschilt niet zo erg veel van een pufferjas. Eigenlijk heb je bij een matelassé jas gewoon wat meer gestikte onderverdelingen. Meer 'kotjes' i.p.v. verticale banden, zoals bij een pufferjas. Ah, oké!

— 4 producten —
ECOALF - Groene Musa jas
199,95
Calvin Klein Jeans - Olijfgroene Gewatteerde bomberjas
149,95
Carhartt WIP - Paarse Skyler jas
169,95
MSCH COPENHAGEN - Bruine Petulla Deya jas
89,95

Matelassé jassen voor dames online shoppen

Matelassé jassen voor dames online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Matelassé jassen voor dames in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!