Cargo & Work pants voor dames

Cargo/work broeken herken je meteen aan de extra zakken en/of hamerlus aan de zijkant op de dijen. Meestal zitten ze wat losser dan de meeste fits, aangezien ze uiteindelijk afgeleid zijn van originele workwear, waarbij comfort van primordiaal belang is. In jeans of in een andere stof, toch altijd wat stoerder dan gewoonlijk.

Check ook eens onze volledige collectie jeans en broeken voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met onze retoursticker vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 7 producten —
Carhartt WIP - Zwarte Pierce boyfriend work pants
€ 89,95
— 50%
Dickies - Gele 874 Cropped straight fit workpant
€ 32,50 € 65,00
— 50%
Dickies - Zwarte Hockinson cargo pant
€ 37,50 € 75,00
Dickies - Lichtblauwe Elizaville straight fit workpants
€ 65,00
— 50%
Carhartt WIP - Roze Pierce Pant Straight workpant
€ 40,00 € 79,95
Carhartt WIP - Grijze W' Jens pant
€ 109,95
Carhartt WIP - Beige W' Pierce pant
€ 89,95