Blouses zonder mouwen

— 6 producten —
— Nieuw
Minimum - Paarse Bolino blouse
€ 65,00
— Nieuw
BY BAR - Baksteenrode Kiek blouse
€ 99,95
— Nieuw
MOSS COPENHAGEN - Ecru Joanita blouse
€ 64,95
— Nieuw
Nümph - Groene Lydia blouse
€ 59,95
FRNCH - Blauwe Lola top
€ 59,00
Grace & Mila - Donkerblauwe Ghost top
€ 29,00

Een mouwloze blouse of een top: daarmee creëer je een stijlvolle en vrouwelijke look die perfect van pas komt tijdens de warmere zomerdagen. Maar ook tijdens de koudere dagen komt je mooie top nog van pas. Gooi er gewoon een cardigan of bernadette over en je bent weer ready to go.

Al onze blouses checken?.

Blouses zonder mouwen online shoppen

Blouses zonder mouwen online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Blouses zonder mouwen in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!