Blouses met korte mouwen voor dames

Blouses met korte mouwen, met of zonder volants, met of zonder plooitjes: je hebt ze in alle soorten en maten. Ze zijn een luchtigere variant op de blouses met lange mouwen. Je kan ze op een casual manier dragen op een jeans of je kan ze combineren met een elegant rokje.

Check ook eens onze volledige collectie blouses voor dames.

Online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €50 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Lees er hier alles over.

Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, wip dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!

Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier

Meer Minder
— 5 producten —
— Nieuw
Grace & Mila - Ecru Hailey blouse
€ 75,00
Vans  - Beige Gebloemde blouse
€ 48,00
Scotch & Soda - Ecru Giraf Oversized blouse
€ 129,95
Tommy Jeans - Lichtblauwe Chambray Front Knot jeanshemd
€ 79,95
Armed Angels - Wit-blauwe Kaaley Brush Strokes blouse
€ 79,90