Jumpsuits in jeans

Huidige filters
  1. Type bottoms Jumpsuit Verwijder dit artikel
  2. Materiaal Jeans Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jumpsuits in jeans online kopen bij Brooklyn.be

Jumpsuits zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Je hebt ze in alle kleuren, maten en vormen. Ook bij Brooklyn.be is er een leuk assortiment aan jumpsuits. En we zouden Brooklyn.be niet zijn, als we geen jumpsuit in jeans in het aanbod zouden hebben. Een jumpsuit in jeans kun je alledag aan, met een pump eronder is hij ook geschikt voor een feestje. Toch niet zo fan van de jumpsuit maar wel van jeans? Trouwens, salopettes zitten ook in onze collectie.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.

Leuk aanbod jumpsuits in jeans bij Brooklyn.be | Gratis verzend&retour | Spaar 10% klantenkaartkorting