Laatste winterdeals -50% DAMES - HEREN

Duurzame kleding

Huidige filters
 1. Onze Selectie Sustainable Verwijder dit artikel
Toon filters

Producten 1-24 van 432

per pagina
Filteren
 1. Donkergrijze Frickin Modern chino short
  Donkergrijze Frickin Modern chino short
  Vanaf € 55,00
 2. Lichtblauwe Mile High super skinny jeans
  Lichtblauwe Mile High super skinny jeans
  Vanaf € 115,00
 3. Lichtgrijze Frickin Modern chino short
  Lichtgrijze Frickin Modern chino short
  Vanaf € 55,00
Toon filters

Producten 1-24 van 432

per pagina

Duurzame kleding online kopen bij Brooklyn.be

Zeggen dat de mode-industrie vervuilend is en dat het ethisch allemaal niet altijd zo verantwoord is, is een open deur intrappen! Maar er zijn heel wat mensen die iedere dag bezig zijn met uit te zoeken hoe het beter kan! Zowel de producenten, winkels als consumenten kunnen hun steent(-tje) bijdragen. Er zijn heel wat merken die erop toezien dat de verschillende factoren die kunnen bijdragen tot wat wij “duurzame kleding” noemen, gerespecteerd worden. Daaronder verstaan wij vooral ethisch verantwoorde productieomstandigheden en stappen ondernemen om het productieproces minder milieubelastend te maken (organisch katoen, Better Cotton, Wiser Wash... ). Het is aan de multi-brand winkels om de verkoop van die collecties te stimuleren en zo tegemoet te komen aan de groeiende vraag van de consument naar “duurzame kleding”. Brooklyn.be zet hier volop op in! Enkele van onze merken zijn echte voortrekkers op het gebied van duurzame kleding. Check maar de collecties van Thinking Mu, Armed Angels, By-Bar, Iriedaily, Olow, SKFK (Skunkfunk), Volcom, Lyle & Scott, Matt&Nat en 24Bottles. Duurzame kleding kan in onze winkels aangekocht worden met ecocheques!

Check onze duurzame collecties voor dames en heren.

In onze 7 winkels Brooklyn (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem) en online webshop staan onze profashionals steeds garant voor een persoonlijke service. Volg de nieuwste trends, kies evergreen klassiekers en stel vooral je eigen stijl samen.

Online bestellingen worden gratis verzonden vanaf 50 euro. Is jouw aankoop toch niet volledig naar wens? Ruil of retourneer het eenvoudig in onze shops of zend het gratis terug naar ons magazijn. Elke online bestelling telt mee op jouw klantenkaart waarmee je na 10 aankopen 10% korting krijgt op jouw volgende aankoop. Lees alle voordelen die de Brooklyn klantenkaart jou biedt hier.