Rik Verheye shopt in Brooklyn Knokke

Ooit stond hij op de cover van ons Planet magazine. Omdat wij houden van mensen met een verhaal én hij al jaren vaste klant is in Brooklyn Knokke. En dat is hij nog steeds! Hij kwam na twee maanden sluiting eens een kijkje nemen in zijn favoriete winkel. En hij zag dat het veilig was.
Rik 2

Rik Verheye prijkte op de cover van ons magazine in de lente van 2017. Het eerste seizoen van de Callboys was net uit en Rik had als Jay Vleugels de rol van het moment te pakken. Ondertussen werd Jay vervangen door Jeremy en vertoeven de Vleugels brothers in het eeuwige hiernamaals, maar Rik Verheye zelf is still standing. Met Influencers zette hij de boel op stelten en deed hij zijn reputatie als goedlachse kerel alle eer aan. En ondertussen bleef Rik bij ons shoppen in Brooklyn Knokke, zoals afgelopen weekend. Hij overweeg even een carrière als paspop, maar hield dat toch snel voor bekeken. Hij ging wel met 'schoon marchandise' de deur uit.

Rik 1
4305 0009

Callboys-fans kunnen hun hart ophalen met de exclusieve Callboys sweaters en T-shirts. De 'kop' van Devon, Randy, Jeremy en Wes of een grappige quote, aan jou de keuze!

Shop Callboys collectie
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken
Made by