Help Brooklyn groeien en krijg 500 euro!

Help Brooklyn zoeken naar de juiste krachten om de openstaande vacatures in te vullen! Ken jij een enthousiaste fashionista of een gedreven verkoper die graag in teamverband werkt? Laat het ons weten! Want misschien levert jouw tip naar de geschikte profashional jou wel 500 euro op!
Campagne vacatures 500euros

Ken jij iemand die toe is aan een nieuwe job én een passie voor mode heeft? Perfect! Want misschien levert jouw gouden tip een cadeaubon/bonus ter waarde van €500 op!Volg deze stappen om snel te cashen;

Hoe neem je deel?

 • Duik in je netwerk en ga op zoek naar een geschikte kandidaat die aan de selectievoorwaarden voldoet. Geen paniek... We zijn écht wel realistisch!
 • Overtuig hem/haar om te solliciteren en krijg de toestemming om zijn/haar gegevens te mogen delen. Want sharing is caring.
 • Stuur het CV van jouw kandidaat én een korte motivatiebrief door naar work@brooklyn.be! Vermeld de vacature waarvoor hij/zij in aanmerking komt en geef jouw gegevens als tipgever ook meteen mee.

Wanneer krijg ik €500?

 • Als jij de eerste was die een nieuwe collega-kandidaat aan Brooklyn voorstelde.
 • Indien de voorgestelde kandidaat de selectiegesprekken goed doorloopt en 6 maanden werkzaam blijft bij Brooklyn, kan de cadeaubon (twv. €500) verworven worden. (Jobstudenten en flexi's komen niet in aanmerking)
 • Personeelsleden binnen Brooklyn die alsook deelnemen aan deze campagne, krijgen ook voor hetzelfde bedrag een cadeaubon.
 • Enkel indien de tipgever/verwijzer zelf de contactgegevens, het cv en de motivatiebrief van de kandidaat doorgaf, is deze actie geldig.

Wanneer is de actie niet geldig?

 • Indien jouw kandidaat voorheen zelf heeft gesolliciteerd bij Brooklyn en vervolgens geweigerd werd.
 • Wanneer we de tipgever/verwijzer na 6 maanden niet meer kunnen bereiken.
 • Als de evaluatie na 6 maanden negatief beoordeeld wordt en het arbeidscontract dus niet verlengd wordt.
 • Indien de verwijzing pas tijdens proefperiode bekend gemaakt wordt, zal de bonus/cadeaubon niet geschonken worden. De verwijzer dient zich nog voor het eerste sollicitatiegesprek bekend te maken.
Vacatures overzicht

Als eerste de vacatures zien? Ontdek hier voor welke winkels we nog een openstaande vacature hebben!

Meer vacatures

Solliciteren?

Dien als tipgever de contactgegevens, het cv en de motivatiebrief van jouw kandidaat in via mail naar work@brooklyn.be. Vertel ons waarom je overtuigd bent van zijn/haar kwaliteiten!

work@brooklyn.be

Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by