Onze feestetalage is er!

Het is geen geheim dat we houden van een etalage met een verhaal. Dit jaar schreven we met veel liefde "hou van jezelf" op onze ruiten. Een warme boodschap waar we jou met het volledige Brooklyn team graag aan herinneren. Wij hopen dan ook uit de grond van ons hart dat jij een eindejaarsperiode vol liefde (voor jezelf, je geliefden én onze feestcollectie) beleeft!
  • Kerstetalage 5
  • Hoofdfoto3
  • Kerstetalage 3
  • Kerstetalage 2
  • Kerstetalage 7
  • Kerstetalage 8

Onze eindejaars-etalages al bewonderd? Fré, onze creatieve etalagist & Marijke, Brooklyn's vlammende virtual merchandiser, staken samen de handen uit de mouwen om voor een fantastische feestetalage te zorgen. En zeg nu zelf, hoe magisch is die geworden?

Onze vensters stralen warmte en gezelligheid uit én hebben daarbovenop de warme boodschap "hou van jezelf". Het tafereel doet wegdromen naar witte winterlandschappen, maar zorgt er ook voor dat onze feestoutfits de aandacht krijgen die ze verdienen. Onze kleurrijke en glanzende looks zie je al van ver stralen! Tip: 's avonds is de etalage nóg mooier door de vele verlichte lampionnen!

Spot ook de gift tafeltjes in onze kerstetalage, vol cadeaus om jouw dierbaren blij mee te maken. Spring binnen, browse zelf de rekken óf laat je bijstaan door onze profashionals en sla jouw kerstgeschenken aan de haak!

Goed om weten: tijdens de maand december zijn we extra veel open! Zo heb jij geen last van eindejaarsstress & vind je zeker het perfecte cadeau.

Check onze openingsuren voor eindejaar
221201 Lookbook Feest4

Klaar voor feestgedruis?

Ontdek
Gratis verzending vanaf €70
Gratis retour vanuit België
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken

Hulp nodig?

We helpen jou met veel plezier verder.

E-mail shop@brooklyn.be
BTW nummer BE 0412 018 089
Adres HQ Politieke Gevangenenstraat 34 8530 Harelbeke
Made by