Brooklyn Gent dubbel in 't nieuw

De winkel van Gent kreeg een nieuwe inrichting én de vertrouwde ploeg wordt aangestuurd door een nieuwe shopmanager. Dat maakt de heropening op 11 mei dubbel speciaal.
200511 Artikel Gent1

Eind februari sloot Brooklyn Gent de deuren voor een volledige renovatie. En met volledig bedoelen we ook echt volledig. Het werd meer dan een likje verf hier en daar. De hele winkel werd gestript, muren en plafonds werden uitgebroken, de etalage werd anders ingericht... De derde winkel op rij (Roeselare en Oostende gingen Gent al voor) werd zo klaargestoomd voor het totale nieuwe concept dat Brooklyn sinds 2018 heeft uitgewerkt.

In dat concept krijgen onze pants een prominente rol. De broekenrekken zitten centraal in de winkel, zodat het makkelijker is voor de profashionals om gericht advies te geven én samen met de klant naar de perfecte jeans te zoeken. Ook onze brands krijgen de eer die hen toekomt, met open rekken waar meer plaats is om de collecties op een inspirerende manier te tonen.

De ruimte is industrieel én warm te gelijk, met hogere plafonds en meer licht. Met nieuwe ramen aan de zijkant van de winkel die daglicht binnen laten. Met pashokjes in warm terracotta. Met een mezzanine waar wachtende partners of kinderen even kunnen zitten.

200511 Artikel Gent2

Wat wel hetzelfde bleef is de ploeg profashionals die met de vertrouwde service de klanten aan een nieuwe jeans, jurk of volledige outfit helpen. Of toch ongeveer. Want met de heropening start ook de nieuwe shopmanager Eva Mariën. Ze heeft ervaring in de modesector en tonnen goesting om erin te vliegen. Ze staat te popelen om al de klanten te leren kennen en de vernieuwde Brooklyn Gent helemaal te lanceren.

Als shopmanager starten in een spiksplinternieuwe winkel, dat voelt heel speciaal. Ik kan samen met de ploeg aan het nieuwe hoofdstuk van Brooklyn Gent beginnen.
Eva, nieuwe shopmanager Brooklyn Gent

De heropening van ons nieuwe pronkstuk stond gepland op vrijdag 27 maart. Dat zou een feest worden. Een ondertussen welbekend virus stak daar een stokje voor. Het maakt de heropening op 11 mei extra speciaal. Want ook in onze nieuwe shop nemen we de nodige maatregelen om veilig te kunnen winkelen. Wil je zeker zijn van jouw shophalfuur? Dan kan je een afspraak maken in de winkel en zo je tijdslot reserveren.

Maak een afspraak
200511 Artikel virtueel shoppen

Ontdek de nieuwe winkel virtueel

Geen tijd of nog geen zin om fysiek te winkelen? Via deze virtuele toer door de winkel van Gent kan je de nieuwe shop ook ontdekken vanuit jouw zetel.

Ontdek virtueel shoppen
200511 Artikel veilig shoppen

Veilig en aangenaam winkelen in Brooklyn Gent

We nemen de nodige maatregelen om in deze Coronatijden een veilige, vriendelijke en comfortabele shopervaring te bieden aan onze klanten.

Bekijk onze maatregelen
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
10% klantenkaartkorting
Specialist in broeken
Made by