Vans jassen & mantels voor heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vans jassen & mantels voor heren zijn stijlvolle en functionele bovenkledingopties die zijn ontworpen om je warm en comfortabel te houden in verschillende weersomstandigheden. Deze jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van moderne ontwerpen die de streetwear-esthetiek van het merk weerspiegelen.

Check onze volledige collectie jassen & mantels voor heren bij Brooklyn of onze volledige collectie Vans.

Een van de opvallende kenmerken van Vans jassen & mantels is hun veelzijdigheid. Ze zijn er in een assortiment van stijlen, van klassieke bomberjacks tot geïsoleerde parka's, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende gelegenheden en outfits. Ze zijn er ook in een assortiment van kleuren, van gedempte neutrale tot gedurfde en felle tinten, zodat u uw persoonlijke stijl kunt uitdrukken.

In termen van materialen, zijn Vans jassen & mantels meestal gemaakt met duurzame stoffen zoals polyester en nylon, die waterbestendig en winddicht zijn. Ze kunnen ook voorzien zijn van isolatie, zoals dons of synthetische vezels, om warmte te bieden bij koudere temperaturen.

Andere kenmerken die u kunt vinden op Vans jassen & mantels zijn verstelbare kappen, manchetten, en zoomlijnen voor een aanpasbare pasvorm, evenals meerdere zakken voor het opslaan van essentiële zaken zoals uw telefoon, portemonnee, en sleutels.

Vans jassen & mantels voor heren online shoppen

Vans jassen & mantels voor heren online shoppen op Brooklyn.be gaat snel en is 100% veilig! Vanaf een minimum aankoop van €70 geniet je van gratis verzending. Ben je toch niet zo tevreden over jouw aankoop, dan kun je ook gratis retourneren met het retourlabel vanuit België of je brengt het pakje binnen in één van onze shops. Check onze veelgestelde vragen voor meer informatie. Elke online bestelling komt ook op jouw klantenkaart. Op jouw 11de aankoop krijg jij een korting ter waarde van 10% van het volledige bedrag van de vorige 10 aankopen. Trouw wordt dus altijd beloond! Heel erg bedankt trouwens dat je bestelde bij een Belgische webshop en zo helpt om de lokale economie een duwtje in de rug te geven. #shoplokaal #winkelhier


Vans jassen & mantels voor heren in onze winkels

Pas je liever je kleren voor je ze koopt, kom dan gerust eens binnen in één van onze 7 Brooklyn winkels (Brugge, Gent, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem), en krijg modeadvies op maat door onze doorgewinterde profashionals!